Eszközök
FTSZV Kft. Közszolgáltatás Szolgáltatásaink Rólunk Bemutatkozás
2020 kedd, 25 febr.

Bemutatkozás

Társaságunk, a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. a főváros területén közműpótló tevékenységet, közegészségügyi és környezetvédelmi feladatokat lát el. Célunk, hogy a vevői és környezetvédelmi követelmények maximális kielégítésével, szolgáltatásaink és termékeink minőségének állandó emelésével egyre nagyobb vevői elégedettséget érjünk el oly módon, hogy közben elkötelezzük magunkat a környezetvédelem jogi és egyéb előírásainak betartása, a környezetszennyezések megelőzése, a környezeti tényezők vonatkozásában vállalt követelmények teljesítése, a folyamatos fejlesztés iránt. Mindezek érdekében tevékenységünket úgy folytatjuk, hogy:

» Törekszünk arra, hogy mind munkatársaink, mind külső érdekelt feleink számára minél több információt biztosítsunk Társaságunkról.

» Szolgáltatásaink minőségét a szükséges erőforrások biztosításával és fejlesztésével, a megrendelői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés folyamatos ellenőrzésével, a megrendelői észrevételek, jelzések figyelembevételével, valamint a megrendelői illetve saját tapasztalatainknak a munkafolyamatba történő visszacsatolásával, az integrált irányítási rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk, és folyamatosan fejlesztjük.

» Tevékenységünk megtervezésénél, a műszaki fejlesztés irányainak meghatározásánál alapvetőnek tekintjük a gazdaságossági szempontokat.

» Kommunikációs rendszerünk tökéletesítésével arra törekszünk, hogy egyre gyorsabban és hatékonyabban tudjunk reagálni partnereink jelzéseire, ezzel is növelve az elégedettségük mértékét.

» Tevékenységünk során a környezetszennyezés megelőzéséhez kiemelt figyelmet fordítunk környezeti tényezőinkre és hatásaik csökkentésére.

» Beszállítóink kiválasztásánál és folyamatos értékelésénél a velük szemben támasztott követelmények mellett figyelembe vesszük a Vállalati politikánkban megfogalmazottak érvényesítését is.

» Vállalati politikánkat megismertetjük dolgozóinkkal, partnereinkkel és mindazokkal, akik a szervezet számára vagy megbízása alapján munkát végeznek, hogy tudatában legyenek az integrált minőségés környezetirányítási rendszerünk követelményei teljesülése jelentőségének, kiemelt figyelmet fordítsanak munkájuk színvonalának emelésére, azaz a minőségre és a környezet védelmére.

Politikánk megvalósítása érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok szerinti integrált minőség és környezetirányítási rendszert alakítottunk ki, azt folyamatosan működtetjük, és hozzáférhetővé tesszük a nyilvánosság számára. Vállalati politikánk irányelveinek támogatása és érvényre juttatása a FTSzV KFT. minden alkalmazottjának alapvető kötelezettsége.

 

oldaltérkép  |  impresszum  |  jogi nyilatkozat