Eszközök
FTSZV Kft. Közszolgáltatás Szolgáltatásaink
2019 péntek, 19 júl.

Szolgáltatásaink

Nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz
szállítása – közszolgáltatói feladat ellátása


A főváros vezetése 2012. január 1-jétől - Budapest Főváros Közgyűlése által az 59/2011 (X.12. ) számú rendeletet 2013. november 1-jei hatállyal felváltó nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvízzel kapcsolatos kötelező helyi közszolgáltatásról szóló 72/2013. (X.14.) Főv. Kgy. rendelet alapján a Közszolgáltatói Keretszerződés keretein belül - a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft-t bízta meg a települési folyékony hulladék begyűjtésével, szállításával, ártalommentes elhelyezésével, mint a főváros területén működő, kizárólagos jogosultsággal rendelkező közszolgáltatót. A szennyvízszállítás (szippantás) díját Budapest Főváros Önkormányzatának mindenkori, hatályos díjrendelete szabályozza.

On-line rendelés leadása (regisztrációt követően).

A szolgáltatás megrendeléséhez hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 296 3755  számon,
megrendelését feladhatja e-mailen : Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szennyvíziszap szállítás


Az FTSZV Kft. és a Budapest Főváros Önkormányzata a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 23. par. (4) bekezdésének 11. pontjában meghatározott közfeladat és a Fővárosi Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 22/2012. (III. 14.) Főv. Kgy. sz. rendelet alapján a BKSZT Telepen keletkező szennyvíziszap átvétele, elszállítása és ártalmatlanítása/hasznosítása közszolgáltatásra  2014. január 1.-ei hatállyal közszolgáltatói szerződést írtak alá.

oldaltérkép  |  impresszum  |  jogi nyilatkozat