Eszközök
FTSZV Kft. Közszolgáltatás Szolgáltatásaink
2017 szombat, 23 szept.

Szolgáltatásaink

Nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz
szállítása – közszolgáltatói feladat ellátása


A főváros vezetése 2012. január 1-jétől - Budapest Főváros Közgyűlése által az 59/2011 (X.12. ) számú rendeletet 2013. november 1-jei hatállyal felváltó nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvízzel kapcsolatos kötelező helyi közszolgáltatásról szóló 72/2013. (X.14.) Főv. Kgy. rendelet lapján a Közszolgáltatói Keretszerződés keretein belül - a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft-t bízta meg a települési folyékony hulladék begyűjtésével, szállításával, ártalommentes elhelyezésével, mint a főváros területén működő, kizárólagos jogosultsággal rendelkező közszolgáltatót. A szennyvízszállítás (szippantás) díját Budapest Főváros Önkormányzatának mindenkori, hatályos díjrendelete szabályozza.

Közszolgáltatói szerződés

Aktuális áraink »

On-line rendelés leadása (regisztrációt követően): www.ftszv.hu - Ügyfélportál »

A szolgáltatás megrendeléséhez hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 296 3755  számon,
megrendelését feladhatja e-mailen : Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Monitoring gépjármű üzemeltetés

Közszolgáltatói szerződés

Csatornatisztítás, szennyvíziszap szippantás, szállítás


A csatornahálózat állagmegóvása illetve a környezeti terhelések csökkentése és nem utolsó sorban, a kellemetlen szagok elkerülése érdekében feltétlenül szükséges az ingatlanon belüli, rendszeres csatornatisztítás. Cégünk vállalja ügyfelei részére a csatornatisztítás mellett a keletkező szennyvíziszap szippantását, elszállítását.

A szolgáltatást megrendelhető e-mailen illetve faxon. A megrendelést követően az ügyfélszolgálati munkatársunkkal egyeztetett időpontban végezzük el a szolgáltatást.

oldaltérkép  |  impresszum  |  jogi nyilatkozat  |  Site powered by I-Link Kft. All rights reserved.