Eszközök
FTSZV Kft. Jogi nyilatkozat
2020 szerda, 29 jan.

Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság - jogi nyilatkozat

A Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. a honlapján megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

A Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása – a vonatkozó jogszabályokban meghatározott kivételekkel – kizárólag a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. honlapján közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. jogosult. A honlap információi a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatóak fel. A Társaság előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

A Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. honlapjának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a honlapjának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. A Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

A Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft.- az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

oldaltérkép  |  impresszum  |  jogi nyilatkozat