Eszközök
FTSZV Kft.
2019 kedd, 26 márc.

Tájékoztatás

A Fővárosi Közgyűlés 72/2013.(X.14.) 17.§(2), valamint ennek 13/2016.(IV.13.) Kgy. rendelettel történt módosításával a 2012-ben és 2013-ban az elszállítás alapú számlázásba átjelentkezett azon fogyasztók részére, akiknek továbbra sem áll rendelkezésére az ingatlan előtti közcsatornára kötés lehetősége, az ingatlanon elszállításra átvett háztartási szennyvíz mennyisége alapján történő díjelszámolás 2016. december 31-ével megszűnik.

A nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz közszolgáltatás díját az FTSZV Kft. 2017. január 1-jei fogyasztási időszaktól az ingatlanon elfogyasztott, mért ivóvíz mennyisége alapján számolja el az ingatlan tulajdonosával/használójával, a Fővárosi Vízművek Zrt. adatai alapján. A számlát és a postai befizetésére szolgáló csekket a Díjbeszedő Holding Zrt. küldi meg a fogyasztó szokásos számlabemutatási ciklusában.

A közszolgáltatásra kötelezett ingatlantulajdonos az adott időszakban elszámolt háztartási szennyvíz mennyiségének erejéig igény és szükség szerint veheti igénybe a szolgáltatást Társaságunktól. Az ingatlantulajdonos a Rendeletben meghatározottak szerint köteles igénybe venni a közszolgáltatást, rendszeres időközönként, de legalább évente egy alkalommal. Elszállításra vonatkozó igényét kérjük, szíveskedjék bejelenteni a www.ftszv.hu internetes oldalunk on-line rendelés felületén, vagy a 06(1) 296-37-55-ös hívószámon ügyfélszolgálatunkon, illetve e-mailben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

Budapest, 2016. december 28.

oldaltérkép  |  impresszum  |  jogi nyilatkozat